Rechtstreeks van bij de boer kopen voelt goed. Maar is lokaal ook duurzaam en gezond?
Nieuws
Op 3 mei stelde de Cerrado-werkgroep prachtige schilderijen ten toon in de Sint-Michiel Vredeskerk.

Duurzame voedselproductie en -consumptie. Dat is de rode draad in de vierde Zero Waste Week.

De voorbije weken passeerde het ene na het andere PFAS in eierenverhaal op sociale media.
Op 5 april gingen we op bezoek bij t Goed ter Heule. Justine en Wieland namen ons mee op hun biologische landbouwbedrijf.
Op 22 maart gingen we naar De Kleinaart. Boer Jon nam ons mee op zijn bioboerderij. We delen vijf geleerde lessen.
Genetisch gemodificeerd voedsel zou ongetest en zonder etiket op onze velden en borden terecht kunnen komen.
In februari willen we zoveel mogelijk mensen aanzetten hun aankopen een maand lang in de korte keten te doen.
In 2024 ging Wervel aan de slag met het schrijven van ons beleidsplan voor 2026-2030.
Wervel vzw en de Voedselteams beweging gaan samen verder als één organisatie onder de naam van Wervel vzw.
We hebben het regeerakkoord van de Vlaamse regering doorgenomen met een dikke Wervelbril op de neus.