Ga naar de inhoud

Doe een gift en werk mee aan een eerlijk voedselsysteem

Wervel streeft naar een gezond en eerlijk voedselsysteem. Met eerlijke prijzen voor boeren. Met de herstellende kracht van agro-ecologie. Met mensen die voedsel weer in eigen handen nemen. Kortom: met respect voor boeren, eters en onze planeet. 

Dankzij jouw steun kunnen we hieraan verder werken. Geef jij ons een duw in de rug?

Eénmalige gift

Maandelijkse gift

Meer info nodig?

Wervel werkt aan een voedselsysteem met plaats voor eerlijke en gezonde landbouw. In 30 jaar zetten we heel wat thema’s op de kaart: de sojaproblematiek, de voordelen van agroforestry, het belang van eerlijke prijzen voor boeren, het tragische lot van Cerrado.

We ondersteunen pioniers, inspireren burgers en beleid om te gaan voor een écht eerlijk landbouw- en voedselsysteem. Met burgers die voedsel weer in eigen handen nemen. Maar dat kunnen we niet alleen. Dat doen we graag met jouw steun.

Meer info over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier.

Dat kan! Via:
IBAN: BE97 5230 8030 3749

BIC: TRIOBEBB
MEDEDELING: Gift

Ja. Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijg je een belastingvoordeel van 45%. Je ontvangt van ons een fiscaal attest in de maand maart van het jaar na de giften.

Een domiciliëring is handig voor jou en voor Wervel. Wil je Wervel regelmatig steunen dan zorgt een domiciliëring ervoor dat je dit niet vergeet. Het wordt voor jou gedaan. Voor Wervel is het handig omdat we zo zicht hebben op onze middelen en onze acties beter kunnen plannen. Een domiciliëring is handig maar ook elke gift, groot of klein, helpt ons vooruit. 

Heb jij een idee voor een actie? Wil je een inzamelingsactie starten, een event organiseren of een bijzondere gift doen? Contacteer Kristel via kristel@wervel.be.

Contacteer Xander via xander@wervel.be.