Van 12 tot 22 november vindt de Week van de Smaak plaats, met als thema de Smaak van Geluk. Ook met Wervel nemen we eraan deel, en dit thema is ons op het lijf geschreven. Want ecologisch geteelde preien smaken immers veel lekkerder. Door fair samen te werken met de boer.in en samen te genieten, wordt iedereen gelukkig!

Heb jij zin om mensen bijeen te brengen rond eten, rond dat lekkere gerechtje waar je oprecht gelukkig van wordt? Wil jij mee de boer.in in de kijker zetten die voor al dat lekkers zorgt? Wil je de link tussen natuur en landbouw in de verf zetten?

kampvuur
City Room Nocturnalist | A Snowbound Screening By SARAH MASLIN NIR (CC BY 2.0 )

Enkele (coronaproof) ideetjes waar wij alvast aan dachten:

  • een hartverwarmende kom soep rond het knisperende kampvuur van je lokale boer
  • een winterbarbecue na een deugddoende wandeling door een natuurgebied beheerd door je lokale boer
  • appelen en peren, dames en heren: poëzie in de boomgaard met appelmoes, perenstroop en een glaasje warme appelwijn…
  • smakelijke stad: ontdek hoe foodies met eerlijke producten nieuwe creaties maken

Alle andere ideeën zijn ook welkom. Wij kunnen je helpen met ideeën, lokale contacten, logistiek en promotie van je activiteit. Ook als je niet helemaal weet hoe eraan te beginnen maar wel zin hebt om mee te helpen, geef ons dan een seintje.

Stuur een mailtje naar karolien@wervel.be .

Laat het smaken!

Geef een reactie