Ga naar de inhoud

Evenement: Trefdag agro-ecologische beweging, een evenement van Wervel en De Landgenoten

Locatie: Abdij van Park, Abdij van Park 7, 3001 Leuven

Wanneer: zondag 16 juni van 10u tot ongeveer 17u

Spreker: Ronald van Marlen

Met deze trefdag willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet, hun agro-ecologische kennis laten groeien en hen verbinden met andere gelijkgestemde organisaties.

De gemeenschappelijke factor: het engagement voor een eerlijke wereld waar agro-ecologische principes centraal staan. Beeld je in hoe zo’n samenleving eruit zou kunnen zien. Tijdens onze trefdag voeden we die verbeelding en stimuleren we de deelnemers om samen te werken aan die samenleving.

Verken de pracht van de Abdij van Park en de werking van Boerencompagnie tijdens een exclusieve rondleiding, laat je inspireren tijdens een boeiende talk/voorstelling van Ronald van Marlen en geniet van een heerlijke LEF lunch. Daarnaast bieden we de kans om je als vrijwilliger aan te sluiten bij een van de aanwezige organisaties. We sluiten de dag af met een ontspannen receptie en een gezellige babbel.

Over de spreker
Ronald van Marlen is al 30 jaar actief in de biologische sector en beweging. Hij is oprichter en manager van de Organic Business Leadership Academy, directeur-eigenaar van NaNa Bio, docent aan verschillende universiteiten en hogescholen, ombudsman bij Stichting EKO en bestuurslid bij Stichting Demeter Nederland. Hij rondde de World Organic Leadership Course van IFOAM met succes af in 2013.