Ga naar de inhoud

Boerentraject omgeving Lier

Weet jij wie jouw voeding produceert, waar je voeding heeft gegroeid, hoe ze is verzorgd? Ben jij hier benieuwd naar en woon je in of rond LIER? Dan is dit traject zeker iets voor jou!

Weet jij wie jouw voeding produceert, waar je voeding heeft gegroeid, hoe ze is verzorgd? Ben jij hier benieuwd naar en woon je in of rond ANTWERPEN? Dan is dit traject zeker iets voor jou!

Agro-ecologie en natuurherstellende landbouw

Door geïnformeerd te kiezen waar je jouw eten koopt, heb je meer impact dan je denkt! Informeer je over agro-ecologie en natuurherstellende landbouw tijdens deze leerdag op Klimaatboerderij Grassroots.

Namens het hele team en bestuur wensen we je een wervelend 2024! We nodigen je daarom uit voor onze nieuwjaarsreceptie op 30 januari vanaf 19u om samen het jaar feestelijk in te luiden. Het wordt een gezellig samenzijn met heerlijke hapjes en drankjes, in een ontspannen sfeer. We hebben ondertussen de locatie vastgelegd: CGG De …

Food.Film.Fest in Tielt

Food.Film.Fest. is terug! Van 10 november tot en met 10 december kan je in tal van Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten gaan kijken naar inspirerende verhalen over hoe voedsel anders kan. Op donderdag 30 november organiseert Wervel samen met VZW WOP en Oxfam Tielt een film- en debatavond rond de film ‘The Milk System’. …

Wervelweekend

Ons Wervelweekend komt eraan. 20 tot 22 oktober zakken we af naar Del Huzo in Koksijde. We werken er samen met jou aan de toekomst van Wervel, maar genieten ook van wat zee en strand ons te bieden heeft. Hou deze datum alvast vrij voor dit wervelend weekend. Begin september hoor je meer.

Studiedag Lerend Netwerk Samenwinkels

Wil je ervaringen met andere samenwinkels in ons lerend netwerk uitwisselen? Heb je nog geen samenwinkel maar wel plannen om er één te starten? Wil je het model eerst wat beter leren kennen? Kom dan naar onze kennis- en ervaringsdag van de samenwinkels op 13 oktober in Essen.  Programma Praktisch

Hoe ontwikkelen we opnieuw een boerenbouwkunst met gevoel voor schoonheid, oorspronkelijkheid en harmonie? Met die centrale vraag trekken we in samenwerking met Landwijzer vzw op vrijdag 25 augustus naar het openluchtmuseum in Bokrijk. Want daar zie je nog voorbeelden van gebouwen die mooi passen in een landbouwomgeving. Interesse? Schrijf je snel in. Maximum 20 deelnemers

Dit stond in de sterren geschreven en had al veel eerder moeten gebeuren: de grootste tegenstander en grootste voorstander van grazend rundvee gaan met elkaar in debat. Bekijk het debat samen met Wervel tijdens onze exclusieve watchparty in Mundo-B. Ontmoet medestanders of maak de brug met een tegenstander 🙂 Van vegan to ethical omnivore: iedereen welkom! Deelname is gratis, inschrijven wel verplicht.

Trefdag agro-ecologie 2023

Ben jij erbij op deze trefdag, een dag vol uitwisseling en inspiratie? Na een eerste geslaagde bijeenkomst vorig jaar zetten we deze traditie graag verder. Samen met verschillende organisaties uit de agro-ecologische beweging nodigen we gemotiveerden en sympathisanten uit voor een niet te missen trefdag op zaterdag 17 juni in Abdij van Park in Leuven. Ben jij erbij? Schrijf je in voor 11 juni.

Bekijk komende evenementem