
Duurzame voedselproductie en -consumptie. Dat is de rode draad in de vierde Zero Waste Week.
Duurzame voedselproductie en -consumptie. Dat is de rode draad in de vierde Zero Waste Week.
Op 3 mei komen we samen voor een blik op de Cerrado.
Matthias legt je haarfijn uit wat kringlooplandbouw nu precies is.
Boeren Justine en Wieland tonen hun biologische zelfplukboerderij.
Hoe kweek je gezonde, lokale voeding op een duurzame manier? Ontdek het tijdens een meewerkdag bij Benny, Elise, Koen & Basil.
Linde neemt je in een half uurtje mee in de wondere wereld van agroforestry.
Boer Jon neemt ons mee op Bioboerderij De Kleinaart, een gediversifieerd tuinbouwbedrijf in Ulbeek met sterke agro-ecologische principes.
Boerin Ioana neemt ons mee op Bioboerderij Kraakvers, een CSA-boerderij in Lier.
Tijdens een digitale middagsessie gaan we kort, maar diep in op specifieke thema’s.
Tijdens een digitale middagsessie gaan we kort, maar diep in op specifieke thema’s.