Ga naar de inhoud

Elke euro die je uitgeeft aan je voeding is een stem voor een systeem. Door geïnformeerd te kiezen waar je jouw eten koopt, heb je meer impact dan je denkt! Hoe maakt jouw keuze het verschil? Door te weten wat je koopt steun je de alternatieven die aan de oplossingen werken. Want er zijn echt wel oplossingen. Wil jij geïnformeerd rebelleren? En meewerken aan de alternatieven? Doe mee met onze lokale boerentrajecten en weet waar je voor kiest!

Praktisch

8 juni 2024 van 10u tot ten laatste 16u

Deelnemen kost €50 (of €25 sociaal tarief) per persoon voor de volledige dag.

De dag zelf: afspraak om 10u. bij Klimaatboerderij Grassroots in Vremde. We starten met een kennismakingsrondje bij koffie en thee. In de voormiddag maak je kennis met de boerderij en gaan we dieper in op het thema agro-ecologie en natuurherstellende landbouw.

Lunch: een LEF (Lokaal Ecologisch Fair) maaltijd.

In de namiddag gaan we verder met het thema en doen we een rondleiding op de boerderij. Als er tijd is, steken we zelf ook even de handen uit de mouwen. Als afsluiter deelt iedereen wat ze geleerd hebben en blikken we ook vooruit naar mogelijke volgende stappen voor de deelnemers.

Vragen? Contacteer dorinne@wervel.be/0477 61 56 20

Waar, wie, wat?

Klimaatboerderij Grassroots is een landbouwbedrijf en werkt radicaal herstellend voor de bodem en de biodiversiteit. Ze sluiten de waterkringloop en produceren heerlijke groenten. 

De boerderij is de droom en missie van Lien Vrijders. Lien is biologe, doceert agro-ecologie en zaadteelt bij Landwijzer en vrijwilligt bij Vitale Rassen. Ze ziet nog heel wat manieren om onze negatieve impact op de natuur te beperken en actief bij te dragen tot herstel.

Locatie

klimaatboerderij-grassroots